Моринга багата природними вітамінами, макро- і мікроелементами, а також незамінними амінокислотами і поліненасиченими жирними кислотами. Повністю компенсує добові потреби організму в кальції, залізі, вітаміні А, С, Е, D3 та ін. Зміцнює волосяні цибулини, стимулює зростання волосся. Нормалізує обмін речовин (метаболізм).
Показания
– Випадання волосся, алопеція – облисіння
– Анемії
– хронічна втома, астенічні стани
– Підвищені фізичні та розумові навантаження
– Комплексна терапія і профілактика остеопорозу та його ускладнень – переломи кісток
– лікування і профілактика авітамінозів, дефіциту мінеральних речовин
Противопоказания
Цей препарат може з обережністю застосовуватися під час вагітності за погодженням з лікуючим лікарем.
Спосіб застосування
Всередину дорослим – за 2 капсули 2 рази на день до їжі, запиваючи невеликою кількістю води, курсом 4-8 тижнів. Дітям від 1 року до 5 років по 1 капсулі на день, старше 5 років по 1-2 капсули 2 рази на день.
Спосіб зберігання
Зберігати далеко від прямих сонячних променів, при температурі від 15 до 30 ° С.
Основні інгредієнти
Moringa Oleifera:Морінга Масляна, Drumstick tree, «Диво-дерево» – рослина сімейства Морингові (Moringaceae) , швидкозростаюче, листяне дерево. Воно може досягти висоти в 10-12 м., ствол може досягти діаметра 45 см. Батьківщиною Моринги вважаються передгір’я Гімалаїв, проте вже давно вона широко поширилася в країнах Індокита і ПВА, а також на інших континентах.
Моринга широко вживається в їжу, завдяки своїм цінним поживним якостям. У Таїланді вона входить до складу каррі-супів, смажених овочів, салатів, омлетів і знаменитого рибного супу Кенг Сом.
* nМоринга масляна є чудовим профілактичним і відновлювальним засобом, і ці якості поставили її на почесне місце в аюрведичній, а потім і в тайській народній медицині. Не володіючи жодними побічними ефектами, моринга насичує організм масою корисних органічних і неорганічних речовин, допомагаючи запобігати захворюванням і сприяючи омолодженню організму.
Цікаві факти: Моринга містить в 3 рази більше заліза, ніж шпинат; в 4 рази більше кальцію, ніж молоко; в 4 рази більше вітаміну А, ніж морква; в 2 рази більше білків, ніж соя; в 3 рази більше калію, ніж банани; в 3 рази більше вітаміну Е, ніж мигдаль; у раз більше вітаміну С, ніж апельсини. Крім того, Моринга містить 18 з 20 відомих амінокислот, є одним з найкращих в природі джерел антиоксидантів.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.